Produkter&Tjänster

DIN VÄRMLÄNDSKA BRÄNSLELEVERANTÖ

PRODUKTER

ACP Diesel med RME

ACP Diesel med RME är den vanligaste dieseln vi levererar. ACP Diesel med RME uppfyller SS 155435:2016 MK1 och EN 590. ACP Diesel med RME innehåller upp till 7% RME samt det rengörande additivet ACP.


ACP (Active Cleaning Power) rengör din motor och håller den fri från beläggningar. ACP bidrar till att förhindra rostbildning, sänka bränsleförbrukningen samt reducera utsläpp.

ELDNINGSOLJA E10

Eldningsolja 1 E10 är en gasolja av inomhuskvalitet med låg svavelhalt. Det innebär att eldningsoljan är lämplig att använda där temperaturen inte sjunker under -5℃.


Denna eldningsolja är svavelskattbefriad eftersom svavelhalten understiger 500 ppm.

DIESEL 0% RME FÄRGAD

Diesel 0% rme färgad är en så kallad

MK1 diesel lämpig för längre lagrings tide för reserkraft och stationära motor/elverk  


Kontakta oss för mer info.

SMÖRJMEDEL

Hos oss hittar du ett komplett utbud av smörjmedel från Fuchs. Från motoroljor till smörjmedel för skogs- och lantbruk såväl som för åkeri.


Följ länken nedan för att komma till oljeguiden.

ACP Diesel utan RME

ACP Diesel utan RME är en såkallad blankdiesel, lämplig vid längre lagringstider, för reservkraft och marint bruk. ACP Diesel utan RME innehåller det rengörande additivet ACP.


ACP (Active Cleaning Power) rengör din motor och håller den fri från beläggningar. ACP bidrar till att förhindra rostbildning, sänka bränsleförbrukningen samt reducera utsläpp.

ELDNINGSOLJA E32

Eldningsolja 1 E32 är en gasolja av utomhuskvalitet med låg svavelhalt.

Eldningsolja E32 är lämplig att använda i temperaturer som inte understiger -22℃ under längre tid och eftersom svavelhalten är mindre än 500 ppm är den befriad från svavelskatt.

BENSIN 95/98

Bensin 95 är bensinkvalitet av MK1 som ger optimal effekt och driftsäkerhet i motorn.

Bensin 95 innehåller max 5% etanol för minskat växthusgasutsläpp, och den låga svavelhalten ökar katalysatorns funktion och livslängd.

ADBLUE

För att klara av dom hårda avgaskraven Euronormerna för tunga fordon har många tillverkare valt att använda SCR-teknik i avgasförbränningen. För att avgasförbränningen skall fungera behövs Adblue.

Tanktransporter


Med våra tankbilar utför vi oljeleveranser till våra kunder i Värmland med omnejd.  

Kranbil


Info kommer

Hjullastare


Info kommer

Anläggningsbilar


Info kommer

TJÄNSTER